ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή F1 LIVE για smartphones & tablets!


Το δώρο του www.caranddriver.gr για εσάς!

  • 6/3/2014

Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι στην πλειοψηφία τους οι χρήστες του διαδικτύου περνούν περισσότερη ώρα «σερφάροντας» στο internet μέσω smartphones ή tablets, παρά μέσω του επιτραπέζιου υπολογιστή τους ή του laptop τους.

Oι εποχές αλλάζουν όπως επίσης και οι τεχνολογίες που από μέρα σε μέρα ανανεώνονται, εξελίσσονται, βελτιώνονται, προς όφελος βέβαια του χρήστη.

Βιώνουμε την εποχή του web 2.0 (all about human, ο χρήστης στο επίκεντρο) και μπαίνουμε σταδιακά σε αυτήν του web 3.0 (ή αλλιώς semantic web - "σημαντικό" web).

Το www.caranddriver.gr τρέχει για να προλάβει τις κοσμογονικές αλλαγές που συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου και της τεχνολογίας, προσπαθώντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, έγκαιρα και έγκυρα.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, ένα από τα πιο απρόβλεπτα των τελευταίων ετών λόγω των ριζικών αλλαγών στους τεχνικούς κανονισμούς, ξεκινά το 3ήμερο 14-16 Μαρτίου και όσοι από εσάς τους φανατικούς του σπορ, για διάφορους λόγους δεν έχετε πρόσβαση σε τηλεόραση ή δεν είστε συνδρομητές στον OTE TV, μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη των αγωνιστικών 3ημέρων μέσα από το smartphone ή το tablet σας εύκολα και γρήγορα χάρη στη νέα interactive εφαρμογή που είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με το Graphic News.

Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με όλα τα λειτουργικά συστήματα και μέσα από αυτήν μπορείτε να έχετε ανά πάσα στιγμή πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει σε real time (με μικρή χρονική απόκλιση) τι συμβαίνει σε κάθε επίσημη διαδικασία που γίνεται κατά το αγωνιστικό 3ήμερο συμπεριλαμβανομένων φυσικά των κατατακτήριων δοκιμών και των αγώνων.

Ο χρήστης θα έχει επίσης τη δυνατότατα να δει βασικά στοιχεία για τις ομάδες και τους πιλότους, το αγωνιστικό καλεντάρι και το πρόγραμμα των αγώνων, όπως επίσης και τη βαθμολογία οδηγών - κατασκευαστών. Εύκολη, εύχρηστη και πάνω απ' όλα συμβατή με όλες τις συσκευές.

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για το που θα βρείτε την εφαρμογή, αλλά και παρουσίαση του τρόπου λειτουργίας της, θα δημοσιευτούν σύντομα.

Mείνετε «δικτυωμένοι» στο www.caranddriver.gr γιατί τα καλύτερα έρχονται...